teisipäev, 22. märts 2011

Tehtud - Ojasool oma külaselts!

Poisid ja tüdrukud, lubage esitleda - Ojasoo külas, mis on elanike arvult kolmas küla vallas, asutati oma külaselts MTÜ Ojasoo Küla Selts! Kui tihtipeale tundub külaseltside tegevus naiste, sageli pensioniealiste naiste õlul olevat, siis Ojasool on oma jõud ühendanud kolm kohalike juurtega noort ja vihast meest - seltsi juhatuse esimees on Lauri Ligi ning juhatuse liikmed on Karmo Viilup ja Raimo Pern.

Seltsi esimene konkreetne eesmärk on viia lõpuni Kultuuri Sihi projekt. Selle all on silmas peetud korralikku külaplatsi, kus plaanitakse korraldada suvise hooaja jooksul vähemalt kaks kohalikku suurüritust. Volikogu liige Lauri Ligi, kes Ojasoo külaseltsi loomisega viis ellu ühe enda valimislubadustest, selgitab külaplatsi nime järgmiselt: "Kultuuri Siht, see on nagu metsa sihi vahel ja sihi lõpus on lava ja laval on tarkus".

Värskelt loodud külaseltsi kanda on sel aastal valla ametliku jaanitule korraldamine. Eks see au langes Ojasoo seltsile paljuski tänu eelmisel aastal korraldatud ja kuuldavasti väga hästi õnnestunud jaanikule :) Vaata ka allpool väljavõtet 2010.a Kõue Kuulutaja juulinumbrist.

Lõpetuseks soovib Alansi-Kirivalla-Lutsu Külaselts Ojasoo poistele palju jõudu, edu ja kannatust seatud eesmärkide elluviimisel!





3 kommentaari:

Monika ütles ...

Ma nüüd täpsustan ise enda teksti - tegelikult on neid hakkajaid inimesi, kes külaseltsi alla koonduda soovisid, ikka kõvasti rohkem kui kolm - neid saaks ikka nii kolme-nelja käe sõrmedel kokku lugeda. Lihtsalt kolm ülalpool nimetatud noort meest kuuluvad külaseltsi juhatusse ning on seetõttu siinkohal eriliselt esile tõstetud :)

Jaan ütles ...

Suurepärane uudis :)
Täiendus Külaseltside kogusse.
Jõudu ja jaksu Ojasoole

Hille ütles ...

Ja saitegi hakkama, tublid olete. Jõudu ja jaksu ka Habaja Külade Seltsi poolt.