teisipäev, 17. aprill 2012

22.aprillil Ardus tervisepäev ja jalgpallimatš Ardu vs Habaja!


9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

normaalne, habaja mõned inimesed said alles nyyd jalkast teada -.-

Anonüümne ütles ...

Kõige huvitavam on see, et Habaja poisid ei tea sellest jalgpalli matšist midagi :)

NAtu ütles ...

Mängima on kutsutud üks meeskond. Eelisjärjekorras pakuti osalemise võimalust nendele noortele, kes osalesid ka 2009. aastal Kõue valla jalgpalliturniiril. Kuna nemad enam regulaarselt koos palli ei mängi, siis moodustati uus meeskond. Meeskonda kuuluvad noored Habaja ümbrusest, mõni on ka naabervallast. Kõik mängivad Habaja eest!

Arvestades seda, et Kõue vallas on väga raske noori üldse ühistegemistesse kaasata, olen veendunud, et selline kommentaar "ei tea midagi..." ei ole asjakohane. Inimene, kes esineb anonüümsena peab sügavale enda sisse vaatama ja küsima, miks just temale meeksonna moodustamise võimalust ei pakutud. Andke enda tegemistest ikka teada, siis saame ka teid kutsuda.

Selliste ettevõtmiste puhul ei koputata igale uksele ega teatata iga üksikisikut (kui palju meil vallas elanikke on??) oma tegemistest vaid lepitakse konkreetsete sihtgruppidega kokku. Tegu ei ole jalgpalliturniiri vaid sõpruskohtumisega südamenädala raames.

Mina isiklikult ei näe üldse probleemi. Pigem vastupidi.. tagasiside on olnud Habaja noorte poolt positiivne ning just Habaja noorte ettepanekul toimub augustikuus ka sõpruskohtumine korvpallis.

Monika ütles ...

Vähemalt on kindel, et Habajat esindav meeskond on olemas :) Anonüümsed, kui te oleks ka käpad osalema, siis palun kirjutage mulle meilile, ma ütlen teile mõne nime, kellega ühendust võtta, kui soovite ka mängida - ehk saate veel rongile hüpata?

Ja kui ei, siis poolehoidjaid on ka kindlasti vaja. Levitage infot oma FB seinal (nagu mina näiteks tegin, kusjuures panin juurde palve Habaja inimestele seda edasi jagada, aga mitte keegi ei jaganud!!!), ürituse link on siin:
http://arduhuvikeskus.wordpress.com/2012/04/17/kouekad-liikuma-ja-sportima/

Anonüümne ütles ...

Korvpallis oleks asi lihtsam olnud :D Aga edu omakandi kuttidele, et võidu jalkas ikka ära võtaks!
Ise sain ka alles tollest üritusest paar päeva tagasi teada juhuslikult. Info ei levi kahjuks...

Monika ütles ...

Aga anonüümne, anna soovitusi, kuidas veel võiks infot jagada? Meie külaselts korraldab ise harva üritusi laiale rahvale, aga üritame ka siin blogilehel ja Alansi-Kirivalla-Lutsu FACEBOOKI lehel jagada infot piirkonnas toimuvast, olgu need siis Kõue laste lauluvõistlus, Kosel mõni huvitav üritus või Kuimetsa rahvamaja teatrietendus. Üks variant on ühineda meie FB lehega. Minul isiklikult on häda pigem vanema põlvkonnaga, kes Internetis ei käi, FB-st ei tea midagi ja mõned neist ei loe ka infotahvleid. Aga kui Sul on hea soovitus, kuidas info liikumist parandada, siis jagan seda kindlasti edasi teistele, kes siin mail asju korraldavad.

NAtu ütles ...

Sel korral on nii.. sõpruskohtumine, kaks meeskonda ja mängivad need, kes mängivad. Turniiri me ei korralda ja kolmas meeskond ka sel korral osaleda ei saa.

Aga Sina anna oma andmed ja kui augustikuus korvpall tuleb, siis teame kellega ühendust võtta. :)

NAtu ütles ...

Loen erinevate inimeste FB kontodelt eriarvamusi.

Ütlen veelkord, et sel korral mängivad kaks meeskonda- üks Ardu ja teine Habaja esindaja.

Need, kes kolmanda meeskonna kokku panevad sel korral kahjuks mängida ei saa.

Tegu on sõpruskohtumise, mitte Habaja vs Ardu- üksteisele ära panemine! Igasugused "tuleme ja teeme tümaks" stiilis suhtumised unustage ära!

Anonüümne ütles ...

So typical - infot ei ole, info ei liigu, kui konkreetset ettepanekut paluda, siis ei tule ka mitte midagi. Vinguma on kõik meistrid.