neljapäev, 31. august 2006

Külad said teadetetahvlid

Täna õnnestus meil spontaansete talgute käigus maha "istutada" Alansi ja Lutsu külade teadetetahvlid, mis olid valminud Habaja Külade Seltsi poolt taotletud ja kohaliku omaalgatuse projekti raames finantseeritud projekti raames. Tahvlid toimetati ühel heal päeval kohale ning nende paigaldamine oli juba iga küla enda mure.
Ühel ilusal õhtul läks Andrus naabrimehe Eineri juurde, kes ajas oma "Mannschafti" ehk kolm poega koos tehnikaga kohale ning ka teine naabrimees Heldur tuli appi. Esimese hooga tekkis väike mõttevahetus teadetetahvli kvaliteedi osas, mistõttu tulid sündmuskohale ka Habaja Külade Seltsi esinaine Riina Rosar ja tahvli ehitanud Janek koos Anneli ja pisitütrega. Riina selgitas, et sildid olidki mõeldud selliste robustsetena, sest nii sobivad nad paremini ümbruskonda kui klanitud tahvlid.
Kolme traktori ja karja meeste abil said püsti Alansi ja Lutsu külade tahvlid. Isegi väike Kätlin aitas kaasa, võõbates teadetetahvli jalgu. Kui Lutsu küla tahvel üles sai, oli juba hämardunud, mistõttu Kirivalla küla tahvel jäi sama soojaga üles panemata ning Kirivalla küla enda meeste hooleks. Meie aga panime päevale punkti, juues koos kogu rahvaga sõbralikult klaasikese šampust!
Pildid räägivad aga enda eest:


























































Kommentaare ei ole: