laupäev, 17. jaanuar 2009

Kolme küla seltsi koostöö Roositaluga

Foto: Mart Ojasalu
See oli veel vana aasta sees, kui käisin külas Imuti talus Ojasalude perel. Vaatasime pilte, kuidas kogu see roosikasvatus on arenenud. Mart Ojasalu rääkis, kuidas roosipäevadest on arenenud muudkui suuremad üritused. Viimastel roosipäevadel on olnud juba ka kultuuriprogramm! Mart uuris, kas meie (Kapak-Habaja) rahvatantsurühm võiks 2009.a roosipäevadel esineda ning ütles, et nad teeksid hea meelega roosipäevade korraldamisel koostööd kolme küla seltsiga.

Täna suhtlesin telefonitsi Ojasalude-perega uuesti ning mul vahepeal tekkinud idee - ühendada roosipäevadega roositeemalise käsitöö laat - leidis täiesti positiivset vastukaja! Nii et kõik näputööhuvilised ja kunstiharrastusega inimesed - roositeemalised tikandid, ristpisted, laudlinad, kardinad, padjakatted, karbikatted, vaasialused, mistahes muud pisividinad, tekstiili- või portselanimaalid - kõik on oodatud :) Võtan esimesel võimalusel ette ka ümbruskonna käsitööklubide teavitamise :)

Mart kirjutas veel, et tervitatav oleks vabatahtlike osavõtt ürituse korraldusel alates roosbooli pakkumisest kui transpordi juhtimisel (on olnud ummikuid). Eriti huvitav oleks daamidele teha vastav teemariietus, näit roosid juustes või laiaäärsetel kübaratel jne. Ideid on veel kuni naabervaldade kaasamiseni. Mardi sõnul on oodata ka kultuuriühingute kui meedia osavõttu asja kajastamisel.
Nii et kel veel ideid tekib, võtke aga ühendust!

Kommentaare ei ole: