reede, 22. mai 2009

Verivärskel Rõõsa Külaseltsil juba külablogi



Head tutvumist - Rõõsa Külaseltsil ka juba külablogi valminud! Rõõsa külarahval on pikaajaline ühisürituste traditsioon, loodetavasti panevad nad järk-järgult ka tagantjärgi vanade ürituste kroonika külaveebi.

Loe ja ole Rõõsa rahva tegemistega kursis, eriti kui oled loodusesõber, sest tulemas on juba lähiajal taimeseade koolitus, kindlasti on tulemas palju matku ja looduseteemalisi üritusi, sest Kõue valla (territooriumilt, mitte inimeste arvult) suurimas külas on ju Paunküla matkarajad, mitmed järved, vallseljakul vana rootsiaegne sõjatee. Vaata kaardilt allpool, Rõõsa külale tõmbasin oranzhi joone ümber. Rõõsa asub siis Kose-Ristilt Ardu poole sõites paremal pool Tallinn-Tartu maanteest, enne Paunküla, Kose vallaga piirnevalt.
Soovin meie külaseltsi nimel palju positiivseid tegusid Rõõsakatele!

2 kommentaari:

Juhan ütles ...

Puht visuaalsel vaatlusel tunduvad Aela, Kiruvere, Laane ja Kirivalla külad territooriumi poolt suuremad, kui Rõõsa, aga mitte järvede arvult.

KK Gerilja peatoimetaja lisaks siia kindlasi, et külablogi pole valminud, sest see ei saa kunagi valmis!

Küll on aga tervitatav nii uus Selts, kui ka külaveeb, mis paistab olevat kohe esimene asi, mida üks 3S rühmitus vajab!

Monika ütles ...

Vaat kui hea, et tähelepanu sellele juhtisid, mul ongi pooleli Kirivalla küla piiride õigeks nihutamine. Praegu on Kirivalla küla ampsanud päris suure osa Alansi külast endale, peangi maanõunikuga ühendust võtma ja uued joonised neile sinna esitama :)