pühapäev, 21. juuni 2009

Jaaniõhtuks valmistumise reportaaž, täiendatud pühapäeval pool 7

Laupäeval:
Alansilt Kirivalla suunas, sajab...



Jaan ja Meelis kiigela akna peal vihmavarjus - sajab ...



Hoolimata ränkadest hoovihmadest ei ole päev päris nahka läinud, katusepanek on siiski edenenud.



Homme hommikul kell 10 jätkub töö katusega, aga ka naistele on tegemist, kui osa palke saab eest ära, siis saab riisuda, puhtaks pühkida, asfaldist läbi kasvavat umbrohtu kitkuda. Ja natuke on veel vaja ka trimmerdada, mul jäi täna see töö pooleli.

/Homme õhtul võib seega selle postituse täiendusi loota/

Pühapäeval kell 15.30:

Allakirjutanu täna taas kord palavikus ja voodis lapiti. Aga Kirivalla poolt kostis kõva haamriklopsimist ning äsjased rindeteated on sellised, et naised (Maili koos naabrinaisega ja Reet) tegid istumiskohtade ala ilusti puhtaks, katuse ehitajaid on päris palju, nii et katuse saab õhtuks raudselt peale. Katuse kallal on ametis Otti Einer ja Gert, Kaskemäe Meelis, Tiidu Mart, Arukausi Jaan ja Metsanurga Aime poeg. Ja Ain tegeleb praegu lõkkematerjali veoga. Ja Mann käis külas ja aitab peoprogrammiga :)
Pühapäeval kell 18.00:
Peale Manni külaskäiku tuli eluvaim sisse ning peale tänast ainukest, aga see-eest üsna ränka hoovihma käisin Kirivallas. Katus oli peal! Ja Otti pere ja Jaani ühisel jõul sai paika pandud ka eelmise projekti raames ehitatud laua-ja pingikomplekt. Oli põhjust õllepudel avada :)

Kommentaare ei ole: