reede, 26. juuni 2009

Jaanik. Täiendatud 27.06 - lisatud pildigalerii link!


22.juunil sai peetud meie kolme küla esimene ühine jaaniõhtu. Ilm oli ilus, rahvast oli üle igasuguste ootuste palju - piltide pealt proovisime kokku lugeda ja saime üle 50. Paljud pered olid nn laiendatud koosseisus esindatud - kohal olid ka mujal elavad emad, isad, õed, vennad, lapsed. Ka Lööra, Äksi ja Habaja külad olid esindatud.

Sai söödud, joodud, kiigutud, lõõtsameest kuulatud. Väga vahvalt esinesid meile Habaja Avatud Noortekeskuse tsirkusenoored. Külad said end proovile panna teatevõistlustel ning demonstreerida oma vaimukust etüüdides.

Aitäh kõigile, kes ürituse läbiviimisele kaasa aitasid, eeskätt kõigile, kes aitasid külaplatsi varjualusele katuse peale ning platsi ette valmistada. Tänud Ainile ja Alansi Offroad Klubile, kes tõi kohale enamiku istepinke ja laudu ning kohvimasina; Andrusele ja Mannile, kes aitas teatevõistlusi ja etüüde ette valmistada ja viis need ka läbi ning Hinnuansu perele, kes tõi kaasa lõõtsamehe! Aitäh Tiiale ja tsirkusetüdrukutele!

Ürituse pildigaleriid saab vaadata siit. Piltide kvaliteeti saab on interneti jaoks vähendatud. Hea kvaliteediga piltide vaatamise suurelt ekraanilt võtame ette detsembris, mil on aeg teha aastakokkuvõte.

PS: meie sõpradele, kes meie kanti nii täpselt ei tea - see valge hoone külaplatsi kõrval ei ole laut! Seal valmistatakse hoopis tellimustööna moodsat funktsionaalset köögimööblit :)

2 kommentaari:

Mariihen ütles ...

See küla kiigela on kõrvaliste pilkude eest ikka väga hästi varjatud. No sõida või kraavi, aga mitte aru ei saa, kus see siis ikka asub.
Mul küsimus ka. Kas sellel köögimööblil on ka koduleht ja hinnakiri kuskil saadaval?

Monika ütles ...

Vot olid ajad, kus küla kiik pidi olema mäe otsas, kus jaanituli paistis kõigile ja kaugele... Nüüd aga parem, kui on mingi salakoht :)
Mööblitegijate käest küsisin, kas neil on kodukas, et sellesse ajaveebi ka link üles panna, aga neil ei ole. Väike ettevõte, info liigub vaid suust suhu. Võin vaid huvilistele telefoninumbrit jagada, sealt saab siis otse küsida. Tean, et mõni kohalik on neilt miskit ikka tellinud, ka nt Habaja lasteaed.