reede, 13. veebruar 2009

Murutraktor on kohal



Sel sügisel kirjutasime KOP-projekti ja küsisime raha murutraktori jaoks. Raha me saimegi ja nüüd on murutraktor ka kohal. Ostsime murutraktori Kaiu Ekost väga mitmel põhjusel: hind ja kvaliteet ning juba varasemalt paljudele kohalikele teada hea teenindus. On oluline, et Kaiu Eko mehed kulgevad pideval Kaiu ja Kose-Risti vahet, kus on ka Kaiu Eko kauplus, mistõttu võimalike tehniliste probleemide korral saabub abi üsna kiiresti. Pealegi on Kalev Kiviste ka ühiskondlikult väga aktiivne, olles ise Leader-meetme jagamist Raplamaal juhtiva Raplamaa Partnerluskogu juht.
Enne niitmishooaja algust vaja veel koostada ja kokku leppida murutraktori kasutamise kord. Projektis on meil ette nähtud ka üks õppepäev - et kiigeplatsi niitmine hakkab käima külakorda (st me kõik hakkame seal niitma), siis õppuse käigus õpime aparaati kasutama nii, et ta ikka õige kasutamise ja hooldusega võimalikult hästi säiliks.
PS: kes naudib tõeliselt häid fotosid, võib uuesti vaadata postitust Alansi Offroadi Klubi viimasest Öökullide-üritusest - eile sain nõusoleku panna meie veebi ühe vahva pildigalerii link üles.

1 kommentaar:

Hongmees ütles ...

Tean omast käest kui plju aega üks murutraktor kokku hoiab. Seda eriti olukorras, kus soov midagi ära teha on suurem vahendid võimaldavad. Külaelanikele soovin traktori heaperemehelikku kasutamist!