kolmapäev, 1. aprill 2009

Esitasime KOP-le projekti "Kirivalla Kiigela II"



Tänasel naljapäeval oli tegelikult ühe tõsise asja tähtaeg - KOP kevadine tähtaeg kukkus. Meie külaseltsi värske meeskond oli koos Arukausi talu Jaaniga eelnevalt hoolega ajusid ragistanud, kuidas meie külaplatsi edasi arendada ning otsustasime küsida raha järgnevate asjade jaoks:

- katusekarkassile stabiilne katus peale, et ei peaks muretsema vihmase ilma pärast
- istepinke juurde (nii grillimiskoha juurde kui ka eemal lõkkeplatsi juurde)
- ehitame parklapiirde, et tagada ürituste korral mingit parkimissüsteemi
- paneme püsti infotahvli, kus väike jutt külaseltsi ja külade kohta + muidugi külaplatsi kasutamise kohta, kui mõni juhuslik läbisõitja sinna ära eksib ja valmistame ette lipumasti koha
- jätkame haljastamisega, ostame mõned ilupuud-põõsad, et külaplatsil oleks meeldivam olla.

Otsus projekti rahastamise kohta tehakse umbes kuu pärast. Saame aga juba varsti alustada külaplatsil toimetamist - meil on eelmise aasta projektist järel puitmaterjali, millest ehitame mööblitehase poolsele küljele seina ette, kaitseks meie kandis põhiliste edelatuulte eest. Kiigele tuleb teha ka veel väike katuseharja moodi asi kaitseks ning miskit nipet-näpet oli veel plaanis. Kindlasti on kevade poole tulemas heakorratalgud ning kunagi ka murutraktori kasutamise õppus. Armsad inimesed - kuni me nii jõukad ei ole, et kedagi palgata külaplatsi hooldama, niidame seda platsi samuti KOP projektiga saadud murutraktoriga nö külakorda.

Kommentaare ei ole: