laupäev, 11. aprill 2009

Õnnetused ei käi mööda kivisid ja kände

Kes teeb, sel ikka juhtub. Hea, kui õnnetused on ikka üsna õnnelikud õnnetused. Eelmisel pühapäeval ronis abikülavanem Andres "Ats" Mätlik kõrgele kuuse otsa, et lõigata pisut kuuselatvasid. Need sauna kõrval seisvad hiiglased olid suurte tormidega ohtlikult kõikunud ning muutnud pererahva murelikuks. Selle töö käigus murdus järsku kuuseoks, millest Ats kinni hoidis, ning ta prantsatas 12-15m kõrgusel alla. Kiirabi viis ta Mustamäe haiglasse, kus tuvastati kaelalülimurd, selgroolülimurd ja randmemurd, kuid väga õnnelikul kombel ei ole närvid kahjustatud! Täna käisime Atsi haiglas vaatamas ning edastasime kolme küla rahva südamlikud õnnesoovid sünnipäeva puhul! Kõigile teadmiseks - Ats, kes esialgu ei saanud peadki liigutada muidu, kui pidi terve käega krahmama juustest kinni ja tõmbama, tohtis juba pisut ringi toimetada, istuda ja kõndida :) Kõndis juba täitsa ise koridori ja tõi külmkapist tordi välja. Andrus oli tillukese plasku kaasa võtnud, nii et meie külaskäik oli täiesti sünnipäevameeleoludes. Kui kõik läheb hästi, siis on vaid nädal veel haiglarežiimil olemist.
Nii et veelkord, palju õnne sünnipäevaks Sulle, Ats! Kõik me soovime Sulle kiiret paranemist!



Õnnetused ei käi mööda kivisid ja kände, vaid ikka mööda inimesi. Ilmselt oleks terve hulk lugusid kokkuvõttes siiski õnneliku lõpuga õnnetustest, mis siin külades ajalooliselt juhtunud on. Kellel on saega, kel muruniidukiga õnnetus rääkida...
Lõpetuseks kõigile ilusaid kevadpühi, oleme ikka ettevaatlikud ja hoolikad ning ka neile, kes on hiljuti põdenud rasket haigust või vinduvad senimaani, head tervenemist :)

2 kommentaari:

Ats ütles ...

Suur-suur aitäh kõigile meelespidamise eest!See oli päris üllatus kohe:)

Ats

Hongmees ütles ...

Atsile paranemissoovid ka Nahkanuialt!