reede, 24. aprill 2009

Teade


Armsad Alansi, Kirivalla ja Lutsu külade inimesed!
On selge, et kui kamp inimesi koos üht asja ehitavad ning teevad seda siiralt kõigile meile kõige paremat soovides, et siis tekivad ka lahkarvamused, väiksed madalrõhkkonnad ning mõned piksekärgatusedki. Pikne peaks lööma õhu klaariks ning selgeks, ehk tuleb isegi päike jälle välja :)

Võtsin täna siit maha luuletuse, mis oli mõeldud selleks, et lõbusalt meenutada eelmise hooaja juhtumisi ning innustada uueks hooajaks, tuletades meelde, et me kõik ajame ju ühte asja ning tahame oma inimestele kõige paremat ja toredamat külaplatsi. Kahetsusväärselt selgus, et kõik ei saa naljast ühtmoodi aru.
Vabandan nende inimeste ees, kellele see luuletus haiget tegi ja kelle jaoks see nali kohatu oli. Rõhutan veelkord - luuletuse autorite mõte ja kavatsus ei olnud kedagi halvustada, vastupidi, kõik inimesed, kes on ühise külaplatsi ehitamisele käed külge löönud, on medalit väärt!
Olgu meie külade inimeste jaoks väärtusteks ikka läbipaistvus ja koostöö - teie ettepanekud on oodatud nii meie postkasti (Alansi teadetetahvli teisel küljel), e-postile kui ka külavanemale ja teistele juhatuse liikmetele isiklikult. Kus viga näete laita, seal tulge ja öelge! Räägime asjad selgeks, klaarime arusaamatused ja möödarääkimised ning võime taas rõõmsalt koos ühiseid üritusi ette võtta, ilma et kellelgi suur okas hinges kipitamas oleks.
Ikka teie
Külavanem

1 kommentaar:

Hongmees ütles ...

Ilus ja aus postitus! Jõudu teile sinna ja ärge laske väiklusel headest kavatsustest võitu saada!

PS! Lugesin seda ajaveebi ja mõtlesin, et see on ikka üks paganama asjalik koht. Tõsiselt! :)