teisipäev, 9. juuni 2009

Pühapäeval toimus külaplatsil tööpäev ja õppepäev

Pühapäevaks oli kiigeplatsil murutraktori õppepäev, mis sai ka projekti sisse kirjutatud. Alguses oli "teooriatund", kus siis seletati, kus ja mismoodi asi töötab, aga ka mis ohud on ja mida muud silmas pidada.


Seejärel oli "eksam", manööverdamisharjutused, edaspidi-tagurpidi slaalom, kitsas kohas keeramine ja ebamugavas kohas ümber keeramine. Kõik niisugused asjad, mis ka koduõues olulised.


Eksamikomisjoni karm esimees oli murutraktorikrossikunn Martti, kes surus eksamisooritajatel kätt ning andis ka "juhiloa" kätte.


Järgneva pildi allkiri on - mis saab siis, kui teooria vahele jätta. Et olin teooria ajal ametis piltide klõpsimisega, jäi midagi väga olulist kuulmata. Kui minu kord startida oli, sain ainult käsi laiutada ja lärmata: "Mis mõttes sellega sõita saab? Kus siis pedaalid on?!" Täiesti arusaamatu, vasaku jala all oli küll pidur, aga paremal pool polnud ühtegi pedaali!
Selle eest määras karm eksamikomisjon diskafi ning korduskatse mõne aja pärast :)


Kokkuvõttes õppus läks korda, sai tarkust ja sai ka lusti. Suur aitähh Marttile žüriisse tulemast, Ainile, Andrusele ja Marttile radade ettevalmistamise eest!

Külaplatsi niitmine on meie kõigi ülesanne, loodetavasti saame reedesel infotunnil ka järjekorra paika. Hoidke meie trakatsit siis hellalt, sest vastavalt projektis ettenähtule on see murutraktor mõeldud nii Kirivalla Kiigela kui ka Habaja Külade Seltsi valduste niitmiseks. Ning nagu nüüd selgus, on Habaja Külade Seltsile antud peale mänguväljaku ka terve jalgpallistaadion ning võrkpallistaadion hooldada, nii et meie murutrakats hakkab päris kõva vilet saama.

Samal päeval varem sai aga külaplatsil ka pisut tööd tehtud. Näiteks istepinke.


Ka lipuvarda alus sai valatud.



Ja lõpetuseks mõned pildid meie küla järeltulevatest põlvedest :)


Kommentaare ei ole: