kolmapäev, 4. jaanuar 2012

Remark: huvitavad arengud vallavolikogus

Kui Habaja piirkonna inimesed on tundnud end tõrjutuna, sest valda juhitakse Ardust ning mitmed otsused on tundunud olema Ardu poole kaldu, siis uuest aastast on seis selline, et volikogu üheksast liikmest kuus on Habaja piirkonnast! Nimelt selgub valla dokuregistrist, et üks volikogu liige on tagasi astunud ja teine peatanud oma volitused kuueks kuuks.

Volikogu Habaja piirkonna liikmed on järgmised:



  • Juri Kovalevski (volikogu esimees)

  • Lauri Ligi (Habaja Külade Seltsi liige)

  • Anne Ermel (HKS liige)

  • Lembit Nokkur

  • Külli Sangla

  • Laura Männisalu (asendusliige kuueks kuuks, tõenäoliselt siis ka sel ajal kultuuri-spordi-hariduskomisjoni esimees) (HKS liige)



    Ardu piirkonnast on seega vaid:


  • Ants Salura

  • Tiiu Jalg

  • Andres Õis


    Seega on nüüd Habaja piirkonna inimestel valik päris suur, millisel volikogu liikmel vajadusel nööbist kinni võtta ja oma muresid kurta :)

  • 5 kommentaari:

    Anonüümne ütles ...

    Andres nüüd küll pole Ardu inimene, aga noh see selleks.

    Sa tead mis siis Ants ja Tea enam volikogus pole ?

    Monika ütles ...

    Ei ole jah, pidasin silmas Ardu kandi inimene ehk tal on ju mingi pesa kuskil Paunküla Külade Seltsi territooriumil. Kuigi tegelikult oleks vist õigem olnud tema täitsa eraldi kategooriasse paigutada.
    Tea peatas pooleks aastaks ja Tiiu Lõoke lahkus hoopiski, Ants ikka alles. Ja ei tea, miks. Üks tuttav luges Kõue valla avalikust dokumendiregistrist selle info välja ja rääkis mullegi.

    Anonüümne ütles ...

    Aga kes on Külli Sangla ? Ei teagi sellist inimest meie vallas.

    Ja huvitav miks siis Tiiu enam volikogu liige pole ?

    Kas naisel sai jõud otsa ?

    Monika ütles ...

    Aga Laura Männisalu teate? :) Mina näiteks veel hiljuti ei teadnud teda. Alles hiljem kuulsin, et olen temaga isegi ühe laua taga istunud Habaja Külade Seltsi üritusel ;-) Samas pean tunnistama, et kuigi nägupidi tunnen ehk ära, ei tea ma mitmeid neid volikogu liikmeid, kes ei ole ühiskondlikult aktiivselt. Ühiskondliku aktiivsuse osas võiks asi küll kõvasti parem olla. Erandid on minu tagasihoidliku hinnangu osas koolijuhid, Andres, Lauri ja Tea. Anne ja Juri ka siin Habaja piirkonna asjades vähemalt. Nojah, kui nii vaadata, siis passiivseid kujusid on vist ikka vähemuses.

    Anonüümne ütles ...

    See Andrese pesa on lagunenud palkidest väike ...hm ei teagi kuidas öelda maja oleks liiga palju öelda..hurtsik siis? Olen seal marjul ja seenel käinud. elada seal kohe kindlasti võimalik ei ole.