esmaspäev, 16. juuli 2012

Heategevuslik kirbuturg Habajal!

Korraldajad annavad teada: 

Veel on kõigil võimalus oma annetusi meiega jagada! Ükskõik, mis asi see siis ka poleks - filmid, kassetid, kapid, toolid, nõud, riided, lilled, rõõm :) Andmise rõõm on tohutu rõõm, kas teadsite - see tuleb Teile mitme kordselt tagasi!



Hea Kõue valla rahvas!

MTÜ Habaja Külade Seltsil on plaanis peagi korraldada HEATEGEVUSLIK KIRBUTURG. Kogu müügist saadav tulu läheb Habaja Külade Seltsile. Selle eest plaanime korraldada külaelanikele ühe vägeva tantsuõhtu. Samuti ei saa mainimata jätta, et kavas on kutsuda esinema ka ansambel.

Kindlasti on meil kodudes asju, mis ainult tolmu koguvad ja kasutamiseks otstarvet ei leia. Olgu selleks rõivad, kangad, jalanõud, aksessuaarid, raamatud, nõud, köögitarvikud jne. Needsamad asjad aga võivad väga palju rõõmu valmistada kellelegi, kes neid väga soovivad ja vajavad.

Ootame Teie annetusi! Tuua saate need Habaja raamatukokku. Loomulikult võite asjad ka otse Kristina või Hille kätte tuua. Oodatud on kõik huvilised!


Kristina Kozlovskaja +372 55 155 82



Selgituseks AKLK poolt - Habaja Külade Seltsist on ka meie külaselts võrsunud ja headeks koostööpartneriteks oleme jäänud. Habaja kultuurikeskus FRESKO on kogu piirkonna rahva jaoks mõeldud, seega on meie külade inimesed väga oodatud nii kirbuturul osalema kui ka tulevastel FRESKOs toimuvaid üritusi külastama - miks mitte ka ürituste korraldamisel osalema!

Kommentaare ei ole: