neljapäev, 7. mai 2009

Alansi küla mees pani murutraktorite ralli kinni, edestades napilt Võtikmetsa tiimi

1.-3.maini toimus meil siis grandioosne Alansi mailaat, mille korraldamise au kuulub Alansi Offroad Klubile. Terve ilm oli neid rohelisi reklaame täis, popid bändid ja sõbralik ilmataat tõmbasid rahvast kõvasti kohale. Laada esimesel päeval, 1.mail toimusid ju ka mõttetalgud, seetõttu jõudsime laadale täpselt murutraktorite ralli ajaks. Oli see vast shou, murutraktoreid oli stardis 6, neist 3 oma kandi inimesed - Martti ja Margit Alansilt ning Võtikmetsa tiim, Lööra küla koos Võtikmetsa taluga ju ka ajalooliselt kunagi Alansi küla osa olnud. Tüübid pidid põristama terve tund aega järjest, mille käigus tuli mõnel mitu korda sõiduvahendit putitada. Võit läks Marttile ülinapilt Võtikmetsa tiimi ees, kel tekkis ootamatu tankimisvajadus. Stiilipunktid kostüümi eest Mannile :)
Vaata rohkem fotosid Alansi mailaadast ja videolõiku murutraktorite rallist Maalehe veebist. Loodetavasti on Andrusel millalgi mahti ka enda videomaterjalist üks väike klipp kokku monteerida :) Siit aga mõni pilt.

Võidumees Martti


Prooviringi start


Prooviringi esimeses kurvis käis üks osaleja kohe uperkuuti





Papist "Bella Ruus"


Stardipõssa, taustal stiilipunktid saanud Mann


Janek ehk Võtikmetsa Tiim


Annely oma teisele poolele kaasa elamas :)

Järgmisel päeval toimus Alansi Offroad Pargis laadaga paralleelselt inglise autode kokkutulek ja LandRoveri sünnipäev, millega seoses startis ülemistelt hiiglama suur kolonn Habajale, vt Reporteri videolõiku siit.
Sel nädalavahetusel oli veel teisigi vahvaid üritusi siiakanti koondunud. Murutraktorite ralliga täpselt samal ajal toimus Habaja staadionil jalgpallimatsh Põhja Politseiprefektuuri ja Habaja jalgpalliklubi vahel. Kahju, igal muul nädalal oleks see raudselt nädala sündmus olnud. Pühapäeval toimus Habajal ka suur perepäev, üritus, mida me üksnes põgusalt väisasime. Kohal olid päästeautod, korraldati igasugu võistluseid, sh enda ehitatud praamid, õhtul oli ka disko. Vaata reportaazhi koos fotodega Habaja Külade Seltsi veebist.
Alansi Offroad Klubil on aga maikuus veel üks põnev üritus - suur grafitifestival, kus kunstniku juhedamisel joonistatakse endise farmi seintele offroadi teemalisi pilte. Tegu on lastekaitsepäeva tähistamisele suunatud vahva pereüritusega, nii et ole kohal!

Kommentaare ei ole: