esmaspäev, 14. detsember 2009

Voolu pole, aga mitte pakase tõttu...

... vaid Eesti Energia teostab hooldus- ja remonditöid ning kõik kolm küla on täna päeval vooluta. Kes on kodused, naudivad praegu ilmselt ahjusoojust ja kuulavad patareidega transistorraadiot.



Kopeerisin selle info siia peaasjalikult selleks, et oleks dokumenteeritud, mismoodi EE andmetel majapidamised külade vahel jagunevad. Nimelt on päris mitu Lutsukülla kuuluvad majapidamist Alansi küla hulka arvatud. Võtikmetsa ja Aukemäe talud on Uueveski külasse arvatud (minu teada ja ka Maa-ameti järgi Lööra küla) ning Kirivallas Uustalu talukoht, mida rahvasuu tunneb Puustaluna seal elanud Puustalu Juhani järgi, ongi EE andmetel Puustalu.

PS: Ja kes ei teadnud, siis EE järgi kuulume me Aruküla maakonna alla :D See on päris oluline info sellele, kes soovib EE kodukalt otsida infot oma kodukoha voolukatkestuste kohta. Meie piirkonnas tuleb seega valida Aruküla!

1 kommentaar:

Kadri ütles ...

Meie elame EE andmetel ka hoopis Virla külas Pajumäe talus. ALATI, kui teatame katkestusest ja ütleme, kustkandist helistame, on nad sunnitud küsima nime, et kindlaks teha, kus me nende andmete järgi elame. Olen küll korduvalt vigadele tähelepanu juhtinud, aga tulutult. Enam ei viitsi ka.