esmaspäev, 5. aprill 2010

Lugemissoovitus: teisi huvitavaid blogisid

Head sõbrad, kuivõrd praegu endal ei ole mahti midagi uut ja põnevat siin Teiega jagada, siis soovitan teisi toredaid ajaveebe.

Päris põnevad on aga mõne vallavanema ajaveebid. Järvamaal on mitu noort ja hakkajat vallavanemat oma igapäevastest tegemistest pajatama. Vaata ka:

Ka meie vallavanemal on tegelikult blogi, aga erinevalt eelnevatest ei kajastata seal kahjuks igapäevaseid vallamaja muresid-rõõme, vaid blogi näib pigem spetsiaalselt valimiskampaania läbiviimiseks tehtud olevat. Peale valimisi on vaid kaks sissekannet, neist viimane kujutab endast vallavanema kõnet vabariigi aastapäeva aktusel. Meie vallavanema blogi link on siin.

3 kommentaari:

Jaan ütles ...

Meie vallavanemal oli ka blogi, aga see oli siis ainult mingisuguseks valimiste ajaks. Kuigi ta võiks sinna ikka iga nädal kirjutada mis uut ja huvitavat toimub/ hakkab toimuma.

Oli blogi- võitis ja nüüd blogi seisab.
-------------------------------------
ja Seltsipäev oli ka suhteliselt mage- Võeti need Külaseltsid läbi, siis kadus rahvas ära ja siis pidid teised ruttu ruttu tegema. Ega Seltsingu pole halvemad kui MTÜ-d me ei kirjuta suuri projekte ja asju. Jäi tunne nagu oli mingisugune üks grupp inimesi- need rääkisid ja '' nüüd lähme koju ära''
Mingisugune tühine vaidlus Valla lehe kohta ka polnud eriti äge.

Monika ütles ...

Seltsidepäeva kohta on mul üks kirjutis veel pooleli, on plaan enda mõtteid siis varsti siin jagada.

Ette ruttavalt nii palju, et ei usu, et asi oli selles, et miski olulisem grupp võeti läbi. Minu meelest inimesed üldse ei viitsi väga palju süveneda, kui oleks vaja süveneda. On ka Kodukant Harjumaa üritustel sama tunne, paar tundi ja siis tahavad kõik juba punuma pista. Positiivne iseenesest, et vallavanem lõpuni oli (kui mul nüüd õigesti silma jäi).

Juhan ütles ...

M, võiksid lisada blogile viimaste kommide feedi, saaks teada ka, mis postidel tagasidet on, seda tee nii:
layoutist

1. ADD feed

2. feed URL pane:

http://kylaelu.blogspot.com/feeds/comments/default

Aga Jaan, ehk juhid järgmine aasta 1. aprill ise Seltside üritust? Siis saad järjekorra ise valida ja ajalimiidi, millest nimelt kinni ei pidanud, mul aega oli ja minemajooksikuid on alati, kel siiber saab. Minu järjekord oli konkreetne - kõigepealt piirkondlikud ja seotud MTÜd, kuna Ardu oli väljas mitme-mitmega, siis jätsin selle pundi hilisemaks pluss kõik need, keda ei teadnud (näit. meie MTÜ, keda praeguseini ei oska välja guugeldada). Teises pooles anti mulle järjekord kätte, kes tahtsid väga koju minna, muidu oleks Ardu noored pidanud veel rohkem sääl kannatama ;) Aga ma ei kiirustand kedagi tegant, keegi ei pidand minumeelest ruttu tegema.

Aga et KK diskussioon nii lahjaks jäi, ei oskagi öelda, kuda oleks seda paremini juhtinud. :(