teisipäev, 15. mai 2012

Me oleme ka google street views olemas :D

Ei uskunud mina, et meie pisike külatee ka üles võetakse. Hakkasin Koselt "sõitma", Äksi oli ilusti olemas.

Isegi legendaarde infotahvel oma õnnetus seisukorras jäädvustatud. Sügistormidega murdus see lõplikult pikali, katus tuli otsast ära ning vedeles pikka aega prügikasti kõrval, samas kui infotahvli ülejäänud osa tõsteti endise kauplusehoone najale, kus see seisab tänaseni niimoodi, justkui ei oleks kellegi asi. Või justkui peaks vald tulema ja selle korda ajama...

Aga kae imet, ka meie väike Äksi-Kolu tee on üles võetud :) Jäädvustatud ajalooline Kirivalla-Alansi piirikoht. Paremat kätt jäänud metsatukk ongi tänaseks ajalugu.

Kõik majad, mis suviselt täies lehtes puude taha varju ei jää, ka kõik kenasti näha. Kui ka on mõni inimene peale jäänud, on tema privaatsuse kaitseks hägustatud.

Tüüpiline meie kandi vaade. Kui tuul viljapäid kõigutab, on see sama hea kui merevaade :)

Isegi meie külaplatsist sõitsid google-autod mööda :)

Ja nii on ka viimane pilt Puustalu majast, mis talvel lammutati.

Mis sest värgist siis kasu? Nüüd saate enda kaugel elavatele sõpradele-sugulastele virtuaalse ekskursiooni teha ja näidata, mismoodi meie kodukant südasuvel välja näeb. Samuti saab võimalik uus elanik surfata ja vaadata, kus ja mis ja kas lubatav maaidüll ikka on selline. Head uudistamist!

2 kommentaari:

Mariihen ütles ...

Kus seal see aadressi otsinguriba on? Ainult Valge Maja ülevaade ilutseb ekraanil...

Monika ütles ...

Eeee... ma ise lohistasin kaardi Euroopa kohale ja siis plussmärgiga hakkasin muudkui üles suumima. Plussi lähedal on mehikese pilt, kui mehikesel klikkida, siis muutuvad need teed, mis on üles võetud, siniseks. Siis tuleb see mehike soovitud kohta lohistada. Võib võtta hetke aega, ja siis satub juba õigesse vaatesse :D