neljapäev, 26. märts 2009

Palju õnne Tiiule ja KKS-le!


Tiiu Kõue Külade Seltsist sai 2008.a sädeinimese tiitli - palju õnne Alansi-Kirivalla-Lutsu seltsi poolt! Tiiu ütles küll, et kõik KKS külavanemad oleks pidanud selle tunnustuse saama, kuid eks see nii olegi, et suured teod sünnivad väga hea meeskonnatöö tulemusena ning hea meeskonna oskabki enda ümber koguda üks õige sädeinimene :)
Märkimisväärne, et Kõue vallast oli veel kaks nominenti sädeinimese kohale - Triigi külavanem Juhan ning mina. Veelkord aitäh esitajatele ja aitäh Mailile, kes oli kohapeal pöialt hoidmas. Lähiümbruskonnast oli ära märgitus ka Tuhala Looduskeskuse juht Ants Talioja, kellega pärast koogitüki kõrval sai kõvasti ajaloo-jutte aetud. Ta kutsus meie külarahvast külla ja lubas kihvti ekskursiooni teha, võtame kindlasti plaani!
Sel aastal parim MTÜ oli Rae valla külavanemaid hõlmav katusorganisatsioon. Eelmise aasta parim külaselts oli Metsanurme. Seal pole ise käinud, aga kodulehe põhjal väärib see küla kohaleminemist, põnev matkarada ja külamaja koos muuseumiga.
'
Aasta toetajate kategoorias oli ka Kõue Vallavalitsus. Ma loodan, et peale minu veel keegi esitas Kõue Vallavalitsuse nominendiks. Olles aus, ei oleks meil oma külaplatsi ega saaks me selle edasiarendamisega nii lihtsalt tegeleda, kui vald meid ei toetaks. Samuti ei oleks meil Kõue valla vaimukeskuseks kujunenud Kõue Rahva maja, kui vald ei oleks Kõue Külade Seltsi toetanud. Nii et olgugi, et Kõue Vallavalitsus auhinda ei võitnud (võitis üks eraisik), suur aitäh ka vallale :)
Lõpetuseks mõni pilt tseremooniast.






Kommentaare ei ole: